Esmorzar-networking "Comerç i TIC: de la venda tradicional a la venda online"

12 Feb, 2018

El passat dimarts 6 de febrer va tenir lloc un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió titulada “Comerç i TIC: de la venda tradicional a la venda online”, es va celebrar a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.
 
"La facturació del comerç electrònic a Espanya segueix creixent. Entre l’abril i el juny del 2017 el comerç electrònic va augmentar un 23,4% interanual fins a arribar als 7.338,1 milions d’euros, segons les últimes dades de comerç electrònic donats a conèixer per la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència). Les pàgines web de comerç electrònic a Espanya s’han emportat el 55,8% dels ingressos durant el segon trimestre del 2017. Com són els negocis online? Quin és el camí correcte per a oferir venda online?"
 
Taula rodona amb la participació de:
Nico Bour, CEO i cofundador d’Uvinum
Pau Lepage, responsable del departament de consultoria i serveis de màrqueting digital de TLG commerce
Ramon Puigoriol, CEO de Ferreteria.es
Santiago Sánchez, CEO de Etailers Ecommerce serà el moderador de la taula rodona

Autor de la publicació

CTecno (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.