Esmorzar-networking "Les TIC en indústries culturals"

28 Mar, 2018

El passat dimecres 21 de març va tenir lloc un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió titulada “Les TIC a les indústries culturals”, es va celebrar a les 9.15 h al Canòdrom Parc de Recerca Creativa (sala d’actes).

 

El sector de la cultura a Catalunya produeix un VAB de 3,7 milions d’euros, i dona feina a 147.500 persones. Les àrees de cultura, per la natura de la tasca que desenvolupen, que sovint implica el treball en equip i que els fa estar en contacte constant amb la ciutadania i el conjunt dels agents culturals locals, són una de les àrees que més tenen a guanyar amb l’ús de les TIC i han d’adoptar un paper actiu, impulsor i de lideratge en la implantació d’aquestes tecnologies, tant dins la seva organització com a nivell ciutadà. Parlarem amb empreses i entitats que creen vincles entre cultura i tecnologia, empreses digitals que ajuden el sector cultural per fer el canvi digital.

 

Taula rodona amb la participació de:

Simón Lee, director de Peninsula

Xavi Conesa, Client Services Director de Visyon

Ferran López, soci i director de teknecultura

Anna Carreras, sòcia i directora de tecnologia de CTRLight

Marisol López, directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’Institut Català de les Empreses Culturals,serà la moderadora de la taula rodona.

Autor de la publicació

CTecno (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.