Informe de conclusions TIC’s i educació. Grup de treball universitat i coneixement

22 Feb, 2018

CIT Catalunya 2020 s’organitza en capítols temàtics, relacionats amb els seus eixos i també en capítols territorials. Des d’un punt de vista temàtic, s’han creat capítols dins de cadascun dels eixos. Cadascun d’aquests capítols temàtics lidera una agenda d’activitats i un grup de treball.

Cadascú dels capítols temàtics recollits al present document han estat liderats per una, o vàries, entitats que han definit al llarg del període d’execució del CIT Catalunya 2020, han definit i promogut una agenda d’activitats conjuntament amb la dinamització dels respectius grups de treball. Aquests els hi corresponia la definició les activitats i els continguts a desenvolupar i els resultats esperats.

Fitxers públics

AttachmentSize
PDF icon Estudi_EDUCACIO.pdf816.95 KB

Autor de la publicació

CTecno / impulsat per la Generalitat de Catalunya (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.