Vídeo: Esmorzar-networking #Digitalworkplace

20 des., 2016

El passat dimarts 29 de novembre la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC va celebrar l’esmorzar “Digital Workplace: adaptar els perfils als nous ecosistemes professionals” dins la quarta edició del cicle d’esmorzars-networking. 

Juanjo Martínez, Founder & CEO de Networkia Business Center i Vicepresident de ProWorkSpaces, Associació Nacional de Centres de Negocis, va ser l’encarregat de moderar la taula rodona en la qual van participar Ricoh, Nexica Cloud i T-Systems. L'acte va debatre sobre com l'empresa pot ser més productiva mitjançant el Digital Workplace

 

 

Per veure la resta del contingut, t'has d'identificar o fer-te soci

Autor de la publicació

CTecno (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.