VÍDEO ESMORZAR-NETWORKING #cotxeconnectat

23 jun, 2017

El passat dimecres 3 de maig, una setmana abans que arribés el Saló Internacional de l’Automòbil a Barcelona, el CTecno va organitzar un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

 

La sessió, titulada “El cotxe connectat: tecnologia, sostenibilitat i mobilitat”, es va celebrar a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

 

La connectivitat i la digitalització són les tendències més importants del sector de l’automoció i es mantindran així durant dècades. Però, què és un cotxe connectat? Quina tecnologia hi ha al darrera? Un cotxe connectat és sempre més segur? I més sostenible? En aquest esmorzar-networking confluiran experts en mobilitat, seguretat i tecnologia que donaran resposta a aquestes preguntes.

 

Taula rodona amb la participació de:

Àngel Lòpez, Director Executiu Plataforma LIVE, va moderar la taula rodona.

 

L’esmorzar va tenir lloc a les 9 hores a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC (Roc Boronat, 117, Barcelona). L’acte va finalitzar a les 10.30 h amb un esmorzar-networking.

Autor de la publicació

CTecno (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.