Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2015

10 oct., 2016

El Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2015 és una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. En cada edició, el baròmetre ha anat creixent quant a l’anàlisi prospectiva de les tendències del sector i a la proposta derecomanacions i full de ruta pels actors tecnològics catalans.

El Baròmetre del 2015 s’ha basat en més de 800 enquestes. A més a més, s’ha entrevistat a 21 líders d’opinió i s’han realitzat 3 focus grups on han participat 20 experts i professionals per parlar d’internacionalització i competitivitat, tendències i R+D+i, i transformació digital

Fitxers públics

AdjuntMida
PDF icon CAT_Barometre2015.pdf6.63 MB

Fitxers privats

AdjuntMida
PDF icon CAT_Barometre2015.pdf6.63 MB

Autor de la publicació

CTecno (Ctecno)
El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a objectius: Impulsar i facilitar les oportunitats de negoci i el creixement econòmic dels seus socis, que són empreses i professionals del sector de les TIC. Ser referent, dinamitzador i punt de trobada, fomentant la transversalitat amb altres sectors econòmics. Generar coneixement, fomentar la innovació i actuar de think-tank en l’àmbit de les TIC. Col·laborar, en partenariat amb altres actors públics i privats de la galàxia TIC, en la vertebració d’un hub d’innovació digital amb vocació internacional.